Winterstalling

Winterstalling voor uw boot in Haren, Groningen, Eelderwolde, Meerstad en Paterswoldsemeer.

Uw schip is een kostbaar bezit en u wilt deze in een veilige omgeving beschermen tegen weersinvloeden, diefstal en schade. Winterstalling van A28Watersport biedt die veilige plaats voor uw schip. Daarnaast bieden wij vanuit onze werkplaats onderhoudwerkzaamheden aan. Zo kunt u het vaarseizoen zorgeloos beginnen in het voorjaar. Wij zorgen, u vaart!

Heeft u geen trailer? Geen nood, wij halen uw boot, bij u in de buurt, uit het water. Stallen hem op een bok, verzorgen het onderhoud en laten de boot in het voorjaar weer te water. Binnen een straal van 10km komen wij de boot gratis ophalen. Boven de 10km wordt er € 2,18 Inclusief BTW per gereden kilometer in rekening gebracht. (Voor het aantal extra km’s wordt heen en terug voor het ophalen en voor het te water laten berekend)

Tarieven 2021-2022    NB! Winterstalling binnen is volgepland. Buitenstalling beperkt beschikbaar.

De winterstalling voor 2021 / 2022 binnen in een van onze loodsen is volgepland. Om toch stalling aan te kunnen bieden hebben wij een stuk buitenterrein beschikbaar gemaakt voor buitenstalling van uw boot. Hier kunnen we boten tot 6,0 m. en max 1.000 kg   Wij adviseren hierbij wel de boot aan te leveren zonder kussens en een afdekzeil aan te laten brengen. Dit om schimmels en vervuiling van het doek te voorkomen. 

  • Binnenstalling in beveiligde vorstvrije loods € 42,50 per m² inclusief BTW
  • Afspuiten onderwaterschip € 7,50 per m¹
  • Wassen van boot € 30,-
  • Voor boten, zonder eigen trailer, die we moeten ophalen hanteren we een minimum 12,5 m² of € 550,-
  • NB! voor het totaal aantal m² wordt de lengte inclusief motor en het breedste punt van de boot genomen.
  • Buitenstalling op afgesloten terrein € 27,50 per m² inclusief BTW (Maximaal 6,0 m. en Max. 1.000 kg)
  • Voor buitenstalling: afdekzeil 6 x 4 m. inclusief aanbrengen € 57,50 (tegen vuil en schimmels)

Winterstalling pakketten

Wij bieden winterstalling in pakketten aan waar onderhoud van de motor, het winterklaar maken, het aftappen van het brandstofsysteem en accuservice is inbegrepen. Uit ervaring is gebleken dat dit de juiste en enige manier is om zonder problemen het voorjaar te kunnen beginnen. In het voorjaar zitten we volgepland met het klaarmaken en afleveren van alle nieuwe boten het te water laten van de c.a 200 boten die we in de stalling hebben. Mocht bij het te water laten blijken dat er door het niet uitvoeren van onderhoud bijvoorbeeld de motor niet goed loopt of zelfs niet start is er helaas geen tijd om werkzaamheden uit te voeren omdat de volgende tewaterlating dan alweer gepland staat. In deze drukste tijd van het jaar kan de wachttijd voor ongepland werk oplopen tot wel 4 weken. Om deze vervelende situaties te voorkomen voeren we het noodzakelijke werk uit voordat de boot wordt gestald of tijdens de winter.

Opmerkingen

  • Het is niet mogelijk om zelf werkzaamheden aan uw boot uit te voeren tijdens de stallingsperiode.
  • Desgewenst kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Werkzaamheden dienen voor de stallingsperiode gemeld te worden. In het voorjaar is dit niet niet meer mogelijk. Brandstoftanks dienen vrijwel leeg te zijn alvorens de boot gebracht/gehaald wordt.
  • Uw boot dient door uzelf Allrisk verzekerd te zijn. Wij zijn goed verzekerd maar dat betekend niet dat, wanneer uw boot onverzekerd is, deze ineens all-risk verzekerd is tijdens stalling in onze loods.

Onderhoudswerkzaamheden

Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren: