Winterstalling

VOL! Onze maximale capaciteit voor winterstalling binnen in één van onze loodsen is bereikt. We kunnen helaas geen nieuwe klanten meer aannemen.

 

Winterstalling voor uw boot in Haren, Groningen, Eelderwolde, Meerstad en Paterswoldsemeer.

 

 

 

Uw schip is een kostbaar bezit en u wilt deze in een veilige omgeving beschermen tegen weersinvloeden, diefstal en schade. Winterstalling van A28Watersport biedt die veilige plaats voor uw schip. Daarnaast bieden wij vanuit onze werkplaats onderhoudwerkzaamheden aan. Zo kunt u het vaarseizoen zorgeloos beginnen in het voorjaar. Wij zorgen, u vaart!

Heeft u geen trailer? Geen nood, wij halen uw boot, bij een trailerhelling bij u in de buurt, uit het water. Stallen hem op een bok, verzorgen het onderhoud en laten de boot in het voorjaar weer te water. Binnen een straal van de 10 km rondom ons bedrijf wordt er € 2,50 Inclusief BTW per gereden kilometer in rekening gebracht. (Voor het aantal km’s wordt heen en terug voor het ophalen en voor het te water laten berekend)  Locaties buiten een staal van 10km om ons bedrijf kunnen we helaas niet meer bedienen.

Winterstalling pakketten

Wij bieden winterstalling uitsluitend aan in pakketten aan waar onderhoud van de motor, het winterklaar maken, het aftappen van het brandstofsysteem en accuservice is inbegrepen. Uit ervaring is gebleken dat dit de juiste en enige manier is om zonder problemen het voorjaar te kunnen beginnen. In het voorjaar zitten we volgepland met het klaarmaken en afleveren van alle nieuwe boten het te water laten van de c.a 200 boten die we in de stalling hebben. Mocht bij het te water laten blijken dat er door het niet uitvoeren van onderhoud bijvoorbeeld de motor niet goed loopt of zelfs niet start is er helaas geen tijd om werkzaamheden uit te voeren omdat de volgende tewaterlating dan alweer gepland staat. In deze drukste tijd van het jaar kan de wachttijd voor ongepland werk oplopen tot wel 4 weken. Om deze vervelende situaties te voorkomen voeren we het noodzakelijke werk uit voordat de boot wordt gestald of tijdens de winter.

Tarieven 2023-2024    Winterstalling uitsluitend i.c.m motorservice. Overige onderhoudswerkzaamheden zijn optioneel.  

De maximale winterstalling-capaciteit binnen in één van onze loodsen is volgepland. Om toch stalling aan te kunnen bieden hebben wij een stuk buitenterrein beschikbaar gemaakt voor buitenstalling van uw boot. Dit geldt voor boten met een eigen trailer.  Wij adviseren hierbij de boot aan te leveren zonder kussens en een afdekzeil aan te laten brengen. Dit om schimmels en vervuiling van het doek te voorkomen. 

 • Binnenstalling in een van onze beveiligde vorstvrije loodsen € 50,- per m² inclusief BTW
 • Buitenstalling voor boten met eigentrailer op afgesloten terrein € 30,- per m² inclusief BTW 
 • Afspuiten onderwaterschip € 7,50 per m¹
 • Wassen van boot € 35,-
 • Voor transport van de boot wordt € 2,50 per gereden km in rekening gebracht. ( 2 x heen & terug )
 • Voor boten, zonder eigen trailer, die we moeten ophalen hanteren we een minimum 12 m² of € 600,-
 • NB! voor het totaal aantal m² wordt de lengte van de boot inclusief motor en het breedste punt van de boot genomen.
 • Voor boten op eigen trailers wordt met de lengte van de trailer inclusief dissel gerekend.
 • Voor buitenstalling: afdekzeil 6 x 4 m. inclusief aanbrengen € 65,- (tegen vuil en schimmels)

Tarieven winterstalling & onderhoud 2023 2024

Download tarieven Motorservice

Tarieven service buitenboordmotoren 2023 – 2024

 

Aanmelden en planning

Afspraken over het uit het water halen of te water laten kunnen uitsluitend gemaakt worden per mail naar r.klinge@a28watersport.nl of info@a28watersport.nl Bij uitzondering kan er gebeld worden met 050-2806640 om telefonisch een afspraak te plannen. We kunnen helaas niet reageren op appjes of oproepen naar persoonlijke telefoonnummers van werknemers. 

Opmerkingen

 • Het is niet mogelijk om zelf werkzaamheden aan uw boot uit te voeren tijdens de stallingsperiode. Dit om een veilige omgeving voor uw bezit te waarborgen.
 • Desgewenst kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Werkzaamheden dienen voor de stallingsperiode gemeld te worden. In het voorjaar is dit niet meer mogelijk. Brandstoftanks dienen vrijwel leeg te zijn alvorens de boot gebracht/gehaald wordt.
 • Uw boot dient door uzelf Allrisk verzekerd te zijn. Wij zijn goed verzekerd maar dat betekend niet dat, wanneer uw boot onverzekerd is, deze ineens allrisk verzekerd is tijdens stalling in onze loods.

Onderhoudswerkzaamheden

Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren: