Corsiva Sloepen & Tenders
Florijn Sloepen
Steelfish
Primeur Sloepen

Primeur 610 Tender

Nieuw standaard uitgerust voor € 16.450,-

De Primeur 610 is het nieuwe sportieve model uit de Primeur familie! Deze zeer strak gelijnde Tender wordt door middel van een buitenboordmotor in de bun aangedreven. De brede rondzit is zeer ruim en door de verlaagde vloer is de kuip ook zeer diep. Hierdoor is een bijzonder grote, comfortabele zit ontstaan. Het is ook mogelijk om snel te varen met deze tender. Het maximale vermogen van 60pk maakt zelfs snel varen mogelijk. De primeur 610 is standaard al zeer compleet uitgerust en bovendien in moderne kleurstellingen te verkrijgen tegen een kleine meerprijs.

Bekijk alle specificaties van de Primeur 610 Tender

Primeur 615 Tender

Nieuw standaard uitgerust voor € 17.450,- inclusief BTW

De Primeur 615 Tender is een van de 3 varianten in deze lijn. De buitenzijde is gelijk aan de 620 maar dan met een kabelaring. De binnenzijde van de 620 is achterin verdiept net zoals de voorzijde. Net als de 620 en de 620 wordt deze sloep aangedreven door middel van een buitenboordmotor welke geplaatst kan worden in een geluid isolerende bun. Hierdoor is een ruime en comfortabele sloep beschikbaar voor een enorm breed publiek. Of u nu heerlijk wilt loungen of liever varen op hogere snelheid, het kan allemaal voor een betaalbare prijs! Het maximale motorvermogen is maar liefst 60pk. Standaard is de Primeur rijk uitgerust met luxe rondzit en hoge rugkussens. Uiteraard kan deze riante Primeur geheel naar wens verder worden uitgerust in de kleur die u wenst.

Bekijk alle specificaties van de Primeur 615 Tender

Primeur 610 Tender

Nieuw standaard uitgerust vanaf € 15.950,-

Nieuwe Primeur 610 Tender

Bekijk alle specificaties van de Primeur 610 Tender

Primeur 620 Zwart-zwart

Nieuwe standaard uitgerust vanaf € 16.950,-

Nieuwe Primeur 620 Tender

Bekijk alle specificaties van de Primeur 620 Zwart-zwart

Prins 475 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 8.750,- inclusief BTW

De nieuwe Prins 475 Open. 
Eenvoudig te traileren, licht en wendbaar, fris design en uiteraard kwaliteit voor een scherpe prijs. De ruime achterbank biedt plaats aan twee personen en is voorzien van opbergruimte. Tevens is hier een doorloop vanaf de zwemtrap voor makkelijk instappen.

Bekijk alle specificaties van de Prins 475 Open

Prins 555 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 13.995,- inclusief BTW

De Prins 555 heeft alles wat u van een moderne consoleboot kunt verwachten. Een ruime rondzit voorin. Liters opbergruimte, een stuurconsole met ruimte voor een toilet, 7 royale zitplaatsen voor volwassenen en perfecte vaareigenschappen. Met de Prins 555 kunt u werkelijk alle kanten op. Lekker toeren, waterskiën of heerlijk loungen in de prettige zitbanken.

Bekijk alle specificaties van de Prins 555 Open

Prins 570 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 11.995,- inclusief BTW

De Prins 570 Open is de grote broer van de Prins 475 Open. Een ruime rondzit en veel kuipruimte maakt deze boot een boot wat veel mensen aantrekt. Een vaste tank is een optie, en een tafel met 2 voeten voor zowel voorin als achterin maakt hem praktisch. Deze boot heeft zoals alle Prins boten perfecte vaareigenschappen en past daarom goed in onze collectie Prins boten. 

Bekijk alle specificaties van de Prins 570 Open

Prins 580 Sundeck

Nieuw standaard uitgerust voor € 17.795,- inclusief BTW

De Prins 580 Sundeck is een echt ruimtewonder met een vernieuwend design. Voor op de boeg is een zeer ruim zonnedek voor 3 personen. In de console is een luxe schuifdeur geplaatst welke toegang geeft naar de slaapplaats voor twee personen.  Standaard wordt de 580 Sundeck geleverd met 1 stoel, samen met de achterbank is er plaats voor 5 personen. .

Bekijk alle specificaties van de Prins 580 Sundeck

Prins 580 Cabin

Nieuw standaard uitgerust voor € 23.295,- inclusief BTW

De nieuwe Prins 580 Cabin is een verrassend ruime cabin met twee vaste slaapplaatsen en een zeer riante open kuip. De grote kuip heeft een ruime L bank met een klapbare leuning en ook zijn er diverse opbergmogelijkheden. Het slaapgedeelte is voorzien van een dakraam en twee lichtbanen waardoor de cabine erg licht en ruimtelijk aanvoelt. 

Bekijk alle specificaties van de Prins 580 Cabin