Primeur Sloepen

Primeur Sloepen

 

Primeur sloepen van A28 Watersport

Deze prachtige gelijnde sloep kenmerkt zich door de praktische mogelijkheden en goede vaareigenschappen. Met het volledig nieuw ontwerp heeft Primeur weer een nieuwe troef in handen met het nieuw varen. De Primeur 600 en de 700 modellen hebben bijvoorbeeld een unieke, verstelbare achterbank. Hierdoor is het voor iedere bestuurder mogelijk een ideale zitpositie te creëren.

Met de al zeer complete standaard uitrusting kunt u heerlijk genieten van een zeer ruim schip. Met voldoende opbergruimte en zitplaatsen met hoge rugleuning.

Primeur sloepen en tenders zijn zeer compleet en comfortabel en er is altijd wel een model wat aan uw wensen voldoet! Bovendien zijn al onze Primeur modellen uitzonderlijk stabiel. De modellen zijn naar eigen smaak uit te rusten als het gaat om uitvoering en kleur. Ook de kussens en de kap zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Kom onze Primeur sloepen bekijken bij A28 Watersport. (bekijk ook onze Corsiva Sloepen)

De volgende modellen Corsiva sloepen zijn leverbaar: Corsiva 475 Electro - Corsiva 475 New Age - Corsiva 500 Tender - Corsiva 520 New Age - Corsiva 570 New Age - Corsiva 595 Tender - Corsiva 690 Tender - Corsiva 700 Diesel -