Corsiva Sloepen & Tenders
Florijn Sloepen
Steelfish
Primeur Sloepen

Corsiva Sloepen

Corsiva Sloepen

 

Corsiva sloepen van A28 Watersport in Haren

Corsiva sloepen hebben een mooie lijn, zijn van hoge kwaliteit en bovendien zeer goed afgewerkt. Daarnaast beschikken de sloepen van Corsiva over sublieme vaareigenschappen.

Al deze fantastische eigenschappen maken de Corsiva sloep de ideale sloep om te varen op de meren in Groningen en Friesland!

Corsiva sloepen zijn uitgerust met buitenboordmotor. De aanschaf prijs van een Corsiva is dan ook lager dan een soortgelijke sloep van dit formaat.

Natuurlijk is elke Corsiva sloep geheel naar eigen smaak samen te stellen, van klassiek tot trendy. Door onze cabrioletkappen en kleurcombinaties, maken wij uw Corsiva net even wat aparter dan standaard.

Bij A28 Watersport geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Samen met u maken wij van uw Corsiva een bijzonder exemplaar. (bekijk ook onze Primeur Sloepen)

De volgende modellen Corsiva sloepen zijn leverbaar: Corsiva 475 Electro - Corsiva 475 New Age - Corsiva 500 Tender - Corsiva 520 New Age - Corsiva 570 New Age - Corsiva 595 Tender - Corsiva 690 Tender -